onsdag 16. juni 2010

Informasjonsmøte i Oslo

I dag var alle streikende velkommen til å møte i Oslo til et informasjonsmøte. Vi var der, og det var over 700 streikende vektere der. Salen var helt full!! Her fikk vi en del nyttig informasjon, og mye skryt.

Les mer her!
Her er alle streikevaktene fra gardermoen som dro på møtet
  
 

På møtet fikk vi informasjon fra sparebank 1 også. De fortalte om konfliktlån (den får man med laveste boligrente), og betalingsutsettelse etter avtale med sparebank 1. Ta kontakt med sparebank 1 for mer info her.

Vi fikk også høre om en fanemarkering som finner sted torsdag 17. juni kl. 09.00 foran NHO.

Leder Petter Furulund i NHO gikk ut og sammenlignet vekterne med unger i en leketøysbutikk. - De vil ha alt, og vi må prøve å forklare dem at de bare kan få én leke, sa han til dagbladet.

Grunnlønna i vekterbransjen er i dag 14 kroner mindre per time enn for renholderne, som blir sett på som en lavlønnsgruppe.

Vi oppfordrer fagforeninger å stille med fane foran NHO-bygget i Middelthuns gate 27 på Majorstua i morgen, torsdag 17. juni kl. 09.00

Det blir også en aksjon foran stortinget fredag 18. juni kl. 12.00. Alle oppfordres til å møte her, og vise at vekterne trenger en anstendig lønn og at vi står samlet!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar