søndag 20. juni 2010

Løsning i vekterkonflikten i natt


Partene i vekterkonflikten ble i natt enige med Riksmeklingsmannens skisse til løsning i vekterkonflikten.

Dette innebærer at streiken avsluttes og at arbeidet gjenopptas fra søndag 20.06.2010 kl 0600.

Resultatet vil nå bli sendt ut til medlemmene til uravstemning.







- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

  1. Øker natt og helgetillegg med 2 og 3 kr? Vi blir jo pissa på!!! Det blir et klart NEI for min del på avstemminga

    SvarSlett
  2. Hei alle sammen på Gardermoen.

    Gratulerer med en godt planlagt og utført streik. Dere skal sette dere godt tilbake i godstolen å være stolte av dere selv.
    En så godt planlagt ,og utført streik har jeg aldri hørt om. Hos dere trenger man nok ikke å mase på at medlemmene må huske på å gi sin stemme i uravstemningen. Dere har det i blodet, det ser vi som er på utsiden 100% engasjemang. Selv med alle svikerene som har begått streikebryteri har dere beholdt roen og humøret.
    Jeg vil spesielt trekke frem hele streikekomiteen for en særdeles godt gjennomført streik,med Maj-Britt og Knut Marius i spissen, men en takk til alle medlemmer i NAF på Gardermoen som har vært med på få dette til.
    GRATULERER !

    Geir Gravdal
    NAF avd 2

    SvarSlett
  3. Tusen takk Geir! Vi har alle sammen gitt 110% Så det er gøy å høre at folk utenfor legger merke til det også. Og tusen takk til alle som har jobbet med denne streiken. Det arbeidet alle har gjort viser at vi står sammen, og er stærke!

    SvarSlett
  4. Nå er vel neste steg å få ut informasjon fortest mulig til alle som er organisert. For det er ikke mange som vet hva en kom fram til ved forhandlingene..

    SvarSlett
  5. Informasjonsutvalget vil sette seg ned iløpet av dagen å regne ut hvor mye det faktiske tilbudet er på og hvor mye det har å si for oss.

    Stay tuned

    SvarSlett
  6. Man må ikke bare se på tallene, men også på helheten, det at vi fikk gjennom en sak som vi har kjempet for i 60 år er stort, og det er lokal lønnsforhandling. Det har vært et av fanesakene til NAF gjennom mange år

    SvarSlett